Succesvolle Prima Vista wedstrijd

Joy 2de prijs en Maaike 3de prijs   Emiel 2de prijs

Afgelopen zaterdag 4 november vond de Prima Vista turnwedstrijd plaats in de Grutterswei te Oude Tonge georganiseerd door Sport- en Gymnastiekvereniging OKK. MH-SD deed mee met 2 groepen:

MH-SD 1(Emiel, Xander, Naomi, Britt, Joy, Sophie, Maaike en Soleil)
MH-SD 2 (Amanda, Jiska, Shannon, Christa, Wendy, Melanie, Melissa en Eva)

Prima-Vista betekend: “op het eerste gezicht”. De kinderen kregen een oefening twee maal voor geturnd, waarna zij deze zo goed mogelijk moesten na turnen.

MH-SD 1
De eerste groep meisjes en jongens waren heel goed bezig onder leiding van juf Angela. Ze deden het zo goed, dat maar liefst 3 deelnemers in de prijzen vielen.
Emiel Strijdhorst behaalde de 2de plaats bij de jongens. Joy Borsboom mocht op de 2de plek klimmen en Maaike Dupree mocht aan de andere kant gaan staan op de 3de plaats. Het is heel bijzonder dat Maaike in de prijzen is gevallen, want het was even spannend of zij wel mee mocht doen. Ze was eigenlijk ietsjes te jong, maar juf Angela wist zeker dat zij het kon en heeft dispensatie kunnen regelen.

MH-SD 2
Deze groep heeft ook ontzettend hun best gedaan. In deze groep zitten verschillende niveaus en elk niveau had zijn eigen oefening bij de verschillende toestellen. In het hoogste niveau (4) was het heel spannend, want de scores lagen ontzettend dicht naast elkaar. Hierdoor was er even wat verwarring tijdens de bekeruitreiking. Er bleken namelijk zelfs drie 2de plekken te zijn, waaronder ook een  2de plek voor Eva Giljam.

Eva 2de prijs      De juiste verdeling van de prijzen

Iedereen kreeg een bewijs van deelname met daarop hun punten van de verschillende onderdelen.
Van harte gefeliciteerd met jullie sportieve prestaties!