MH-SD trots op turnsters tijdens Prima Vista 2015


MH-SD trots op turnsters PrimaVista 2015Zaterdag 10 oktober was er een Prima Vista wedstrijd georganiseerd door G.V. Olympia Dirksland en Kwiek Melissant in sporthal de Gooije. Prima Vista betekent “op het eerste gezicht”. Dit houdt in dat er een turnoefening 2x wordt voorgedaan, waarna deze zo goed mogelijk moet worden nagedaan.
Gymvereniging MH-SD is trots op alle meisjes en jongens die mee hebben gedaan en heel tevreden omdat in elke ronde iemand van MH-SD een medaille heeft gewonnen: Ronde 1: Amanda van Seters 2de plaats, Ronde 2: Janneke Bergen 2de plaats en in Ronde 3: Joleen van der Stoep 3de plaats. Bij de eerstvolgende gymles bij juf Angela kwamen de meisjes trots hun medaille laten zien, zie foto. 
Op onze MultiMedia pagina is een filmpje geplaatst van de uitvoering van de diverse onderdelen. Klik HIER om deze te bekijken.


Er deden maar liefst 8 gymverenigingen mee aan de Prima Vista wedstrijd van 2015:
Olympia, Kwiek, MH-SD, Sparta, SSS, de Kriekel, ONA en OKK.

De ochtend begon om 8:30 uur en bestond uit 3 ronden. Elke leeftijdscategorie had zijn eigen ronde en de jongste deelnemers begonnen als eerste. Elke ronde had een oefening op de lange mat, de ringen en een sprong. De meisjes hadden daarbij nog een oefening op de evenwichtsbalk en de jongens een oefening aan de rekstok.

Complimenten aan de organisatie voor de strak georganiseerde wedstrijd. Bij elke ronde was er volop publiek, waardoor er een hele fijne sfeer hing in de sporthal. Iedereen deed zijn uiterste best om de oefeningen zo goed mogelijk na te doen. Na afloop van de wedstrijd kreeg iedereen als aandenken een vaantje.

MH-SD jongens en meisjes Staver