SponsorGYM 2017

sponsorgym

Op zaterdag 11 maart a.s. organiseren we tussen 11.00 en 13.00 uur de SponsorGYM 2017 in hal 6 van de Staver. De leden ontvangen allemaal een brief met uitleg over dit evenement. We hopen dat er zoveel mogelijk leden mee zullen doen, zodat we met zijn allen veel geld bij elkaar kunnen gymmen.
Na de SponsorGYM rondes mogen alle aanwezige kinderen van de toestellen en materialen in de zaal gebruik maken tot het einde van dit evenement om 13:00 uur. Broertjes, zusjes, vriendjes en vriendinnetjes zijn dus ook uitgenodigd!

Waar doen we dit voor?
We willen met de vereniging nieuw materiaal aanschaffen, waardoor gymmen nog leuker en veiliger wordt. Daarnaast willen we onze assistenten graag een KNGU opleiding laten volgen zodat zij later ook gymjuf of meester kunnen worden. En we ondersteunen graag goede doelen die kinderen helpen zoals het
KiKa & de NSGK. Daar is natuurlijk wel geld voor nodig, dus organiseren we dit evenement waarmee we wat extra geld voor de club kunnen verdienen.

Hoe werkt het?
Tijdens de sponsorgym op 11 maart krijgen de leden een half uur de tijd om zoveel mogelijk rondjes te gymmen. Een gymrondje is een rondje, waarbij men gym oefeningen doet op toestellen zoals balk, trampoline en rekstok waarmee de hele gymzaal vol staat. We proberen zo veel mogelijk rondjes te gymmen! Voor ieder rondje krijgt het lid een stempel op de sponsorkaart. Als men klaar is krijgt men de sponsorkaart en een certificaat van deelname mee, zodat het lid daarmee terug kan gaan naar iedereen die als sponsor ingetekend heeft, om te laten zien hoeveel gymrondjes er gemaakt zijn en het verschuldigde sponsorgeld op te halen. Zodra alles is opgehaald levert men de sponsorkaart en het opgehaalde geld weer in bij je juf of meester. Het certificaat van deelname mag men vanzelfsprekend houden.

Wat verdient het lid er mee?
Zoals gezegd sparen we voor nieuwe en veiligere toestellen, dus hebben we er uiteindelijk allemaal profijt van. Maar er zijn ook dit jaar weer enkele leuke prijzen te winnen. Wie het meeste geld op haalt wint een verrassingspakket t.w.v. € 50,00. Er is ook een 2
e en 3e prijs. Dus doe ook mee en kom op zaterdag 11 maart naar de SponsorGYM in de Staver!!! Ouders, broertjes, zusjes, vriendjes, vriendinnetjes en alle andere belangstellenden zijn natuurlijk ook van harte welkom. Dan kunnen zij ons aanmoedigen en direct zien hoeveel sponsor rondjes er zijn gegymt!
We hopen op een grote opkomst en zijn er zeker van dat het ook dit jaar weer een heel leuk en gezellig evenement zal worden. 

Met sportieve groet,

Leiding en bestuur.